about avocadoo

AVOCADOO

Asa cum probabil ti-ai dat seama, Avocadoo este all about avocado. Fruct minune, plin de acizi grasi monosaturati (adica the good kind), aproape 20 de vitamine si minerale, avocado-ul este un superfood. Tocmai de aceea am construit un meniu avo-centric plin de ingrediente sanatoase care hranesc si trupul si sufletul.

Ce este pe meniu?

Orice vei gasi pe meniu va avea la baza 2 reguli simple: gustos x sanatos. Totul facut pe loc, nimic semipreparat.

Matematica gustului

Preparate cu drag din cele mai gustoase ingrediente, retetele noastre unice si inedite sunt preparate de our chefs care le trec prin testul OMG.

Stai, ce e testul OMG?

Ei prepara o reteta, o servesc, si daca raspunsul este OMG, atunci reteta a trecut testul si a ajuns pe meniu. Si pentru ca sunt paisonati in egala masura de gust dar si de sanatate, poti fii sigur ca orice vei alege iti va da o stare de bine.

Daca e sanatos pentru mine, e sanatos si pentru planeta?

Promisiunea noastra este sa facem tot procesul cat mai echitabil. Am inceput cu ingredientele atent alese, fresh, gustoase si de la fermieri locali pe cat de mult ne permite vremea si recolta locala.

Am continuat cu alegerea atenta a materialelor biodegradabile din care sa ne construim cat mai mult universul. Daca suntem buni cu planeta acum, planeta ava fi buna cu noi pe viitor.

Si incheiem spunandu-ti sa bei multa apa si sa dansezi pe cat posibil.

Yours locally,
Avocadoo

follow us on instagram!

Produsele noastre avocentrice sunt absolut delicioase si extrem de instagramabile. Arata-ne si tu ce poti si nu uita ne dai tag cu @helloavocadoo pe instagram si sa folosesti hashtag-urile noastre #helloavocadoo #wealthyinhealthy

#avocadoo #holyguacamole!